Thursday, March 17, 2011

My Week of Stress will be Coming

Next week da stat kene anta assignment case AOM , Test Akaun , Test Ekonomi. so aku memg da tatau nak cakap macam mane aku stress minggu depan. sumpah rase macam URGGHHHH!! rase macam nak blah je dari test tu tapi memg ta boleh.. harap2 sangat aku boleh jawab sume benda tu.. and boleh buat assignment dengan sebaik boleh.... life aku macam biase je memandangkan blaja pon lagi sebulan je.. so byk benda jugak kene pikirkan.. i hope i will go through this pain... cet ayat macam sengsara.. adoi za ni baru study. blum keje lagi! hahah chaiyok! u can do it!!  so harap2 lepas ni aku boleh berjaya dalam idup Aminnn  : D


smoga aku dapat study rajen2 dan smoga aku dapat jawab test elok2... amin.... 
 


 za, u must not stress!! remember u will go through all the things!!



1 comment:

  1. visit here frm Egypt~

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

    ReplyDelete